Winterbarbecue van Plus Hans Eland tijdens toernooi op HLTC Het Elderink. Foto: PR
Winterbarbecue van Plus Hans Eland tijdens toernooi op HLTC Het Elderink. Foto: PR

Oliebollentoernooi HLTC Het Elderink wordt in februari afgespeeld

Algemeen

HENGELO - Op zondag 8 januari werd er op de tennisbanen van het Elderink in Hengelo begonnen met het jaarlijks terugkerende Plus Hans Eland Oliebollendubbeltoernooi. Dit toernooi zou ruim een week duren met in vooruitzicht alle dagen mooie wedstrijden en volledige vol geplande banen.

De 215 deelnemers vertegenwoordigden 21 verenigingen in de verre omtrek van Haaksbergen tot Arnhem en van Warnsveld tot Winterswijk. Er werd gestreden in de categorieën 4 tot en met 8. De naam is niet voor niets Oliebollentoernooi: alle dagen werden verse oliebollen gebakken door de organisatie.
Op donderdagavond kon genoten worden van een perfect georganiseerde Winterbarbecue van Plus Hans Eland, de hoofdsponsor van het toernooi. De aanwezige deelnemers en toeschouwers genoten zichtbaar van de hapjes, die waren bereid door de slager van Plus Hans Eland.
Helaas moest het toernooi op vrijdag onderbroken worden. In de nacht van donderdag op vrijdag sloeg het weer om en lag er een wederom een dik pak sneeuw. Zóveel dat het onmogelijk was om de banen sneeuwvrij te krijgen. Besloten is om het toernooi van 9 tot en met 12 februari af te spelen. Er staan nog mooie en spannende partijen te wachten. Met op vrijdag 10 februari de geplande feestavond met live muziek. De Wedstrijdcommissie HLTC het Elderink rekent op een waardige afsluiting van het toernooi.


www.hetelderink.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant