Theo Besselink wordt vanaf voetbalseizoen 2017/2018 de nieuwe hoofdtrainer van SV Basteom. Foto: PR
Theo Besselink wordt vanaf voetbalseizoen 2017/2018 de nieuwe hoofdtrainer van SV Basteom. Foto: PR

Theo Besselink volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer SV Basteom

Algemeen

STEENDEREN - Theo Besselink wordt vanaf voetbalseizoen 2017/2018 de nieuwe hoofdtrainer van SV Basteom. Voor Steenderenaren is hij geen onbekende. Theo Besselink is een ervaren voetbalcoach die gewend is te werken vanuit de dorpsverenigingscultuur. Zijn ambitie om met plezier en verbinding in de selectieteams met SV Basteom sportief op een hoger plan uit te komen, sluit goed aan bij de ambitie van SV Basteom.

Voorzitter Fred Monshouwer en coördinator selectieteams Chris Smeitink zeggen over de komst van Besselink: "Met Theo Besselink denken wij een trainer in huis te hebben gehaald die onze talentvolle selectie beter kan maken. De clubs die hij trainde speelden onder hem altijd technisch verzorgd en aanvallend voetbal en dat past bij SV Basteom. Theo is ervaren en heeft een duidelijke visie".

Besselink zegt vereerd te zijn met zijn nieuwe aanstelling: "Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik dolgraag bij SV Basteom wilde werken. In de gesprekken afgelopen week met bestuur, seniorencommissie en spelersafvaardiging van de selectieteams van SV Basteom werd mijn enthousiasme bevestigd." Theo Besselink volgt vanaf augustus 2017 bij SV Basteom Harold Achterkamp op, die dan twee seizoenen hoofdtrainer bij SV Basteom is geweest.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant