Arne Ridderrhof, Harald Bruil en Michel Sueters voor de nieuwe auto’s. Foto PR
Arne Ridderrhof, Harald Bruil en Michel Sueters voor de nieuwe auto’s. Foto PR

Kroesen-Besselink breidt steeds meer uit

HENGELO - In Hengelo en verre omstreken is de kans groot om auto's met het logo Sueters-Bruil tegen te komen. Dit is het gevolg van een uitbreiding van werkzaamheden bij het bedrijf Kroesen-Besselink. Dat laatste bedrijf voert vooral lijmwerk met kalkzandsteen uit, terwijl Sueters-Bruil voor de complete cascobouw zorg draagt. Hierdoor kan het bedrijf een compleet pakket aanbieden en is daarmee uniek in zijn soort.

De nieuwe naam is logisch aangezien Michel Sueters en Harald Bruil al enige tijd de directie vormen. Harald Bruil kwam in 1996 bij 'K.B' werken, Michel Sueters in 1997. Sinds 2003 zitten Bruil en Sueters in de directie en na het overlijden van Bennie Besselink in 2009 en het stoppen van Rinus Kroesen, leiden Sueters en Bruil gezamenlijk het bedrijf.
Ze kenden in de crisistijd jaren van tegenspoed, maar inmiddels hebben ze de wind mee en groeit het bedrijf sterk. Sueters en Bruil vertellen waarom ze de stap hebben gezet voor de uitbreiding: "We werken veel voor grote aannemers en kunnen nu alles aanbieden. Niet alleen de lijmwerkzaamheden, maar de complete cascobouw van fundament tot dak. We leggen vloeren, boren gaten, noem maar op. Dat heeft grote voordelen want daardoor kan de bouw doorgaan. Dat hebben we geleidelijk opgebouwd. De aannemers weten dat we betrouwbaar zijn met waterdichte afspraken en een goede kwaliteit/prijsverhouding. Belangrijk is ook de gunfactor. Er zijn maar weinig concurrenten die hetzelfde aan kunnen bieden."

Niet minder belangrijk is de goede sfeer onder de werknemers benadrukken de twee directieleden: "Wij staan er midden tussen en werken zelf mee. Dat zien de mensen graag. Op kantoor regelt Nicole alles. Onderling heerst er een fantastische sfeer. Alle werknemers werken als het nodig is graag een keer extra en denken zelf mee. Wij geven ze veel eigen verantwoordelijkheid en dat betaalt zich terug. Allemaal op zijn Achterhoeks. Daartegenover helpen wij de mensen als ze het een keer moeilijk hebben en hebben elke maand 'Bier met Ballen'. Dat is elke keer feest. Het is bij ons gewoon gezellig en er zijn nooit onderlinge problemen. Ze werken graag bij ons en zijn hondstrouw. In de crisistijd hebben ze ons geholpen, nu profiteren ze ervan dat het goed gaat. Zo'n twintig man werkt vast voor ons. Door de verschillende soorten werkzaamheden hebben zij ook veel afwisseling. De grote aannemers willen tegenwoordig dat je mensen in vaste dienst hebt en gaan dus graag met ons in zee. We zitten veel in de Achterhoek maar hebben ook grote projecten in Purmerend, Scheveningen en Almere. Vandaar dat we uitbreiden en weer investeren in ons wagenpark met de nieuwe wagens van Sueters-Bruil, geleverd door Auto Ridderhof."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden