Het regende doelpunten tijdens de eerste competitiewedstrijden handbal. Foto: Liesbeth Spaansen
Het regende doelpunten tijdens de eerste competitiewedstrijden handbal. Foto: Liesbeth Spaansen

Quintus Dames Recreanten starten winstgevend

HENGELO - Donderdagavond 20 oktober mocht het dames recreantenteam van van Handbalvereniging SV Quintus de eerste wedstrijd spelen tegen de dames recreanten van Grol. Na een paar weken training te hebben gehad waren de dames klaar voor de eerste wedstrijd.

Twee nieuwe speelsters, Afke en Sana, speelden hun eerste wedstrijd voor Quintus en deden dit niet onverdienstelijk. Na het beginsignaal van de scheidsrechter schoten de dames van Quintus uit de startblokken en het stond binnen een mum van tijd 3-0 door goed samenspel en de sublieme afronding van Paulien.
Paulien was als oud speelster van Grol gebrand om te winnen en dit was te zien aan haar spel. Ze maakte de ene goal na de andere. De verdediging werd aangestuurd door Jet en Klaske. Zij zorgden er mede voor dat de linies dicht bleven en Chantal onze keepster was ook op dreef deze avond. De ruststand was 7-3.
In de tweede helft bleef het spelbeeld onveranderd. De dames van Quintus hadden het beste van het spel en de hoekspeelsters Ria en Annette hielden de verdediging van Grol aan het werk. Door hun loopacties kregen de opbouwers de kans om te scoren. Grol kwam nooit echt in de wedstrijd. Het was te zien dat dit damesteam van Quintus ervaren speelsters in de selectie heeft, want de wedstrijd werd gecontroleerd uitgespeeld. Eindstand 13-6.

Programma zondag 30 oktober in Sporthal de Kamp:
09:00 uur Quintus E1 - Grol H.V. E1,
09:55 uur Quintus D2 - Pacelli D2,
10:40 uur Quintus D1 - HV Angeren D2,
11:25 uur Quintus DC1 - Pacelli DC1,
12:25 uur Quintus HS1 - Duiven HS1,
13:35 uur Quintus HS3 - Borhave HS1,
14:45 uur Quintus HS2 - AHV Achilles HS4,
15:55 uur Quintus HC1 - Olympia HGgl./Stormvogels HC1


www.svquintus.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden