Erik Nengerman en Anton Menkveld organiseren het eerste foodtruckfestival van Zutphen. Foto: PR
Erik Nengerman en Anton Menkveld organiseren het eerste foodtruckfestival van Zutphen. Foto: PR

Foodwall: eerste foodtruckfestival in Zutphen

Algemeen

ZUTPHEN - In het laatste weekend van juli wordt de Zutphense Houtwal omgetoverd tot Foodwall. Dit sfeervolle festival staat geheel in het teken van food, drinks & music en is er voor iedereen, van jong tot oud. Maar liefst 25 foodtrucks staan er op Foodwall. De ideale gelegenheid om te proeven van lekkernijen uit alle windstreken.

Een greep uit het aanbod: Taiwanese broodjes, American food, Peruaanse hapjes... Liever iets van dichterbij huis? Op Foodwall kan men ook terecht voor een gehaktbal, tosti of Duitse braadworst. En de kleintjes (maar ook de groteren) kunnen lekker smullen van fruitdrank, ijs en aardappeltwisters.

Bij de foodtrucks kan men terecht voor koffie, smoothies en milkshakes. Frisdrank, bier en wijn worden geschonken aan de bar. Even relaxen kan ook door de hapjes en drankjes mee te nemen en bijvoorbeeld op een kleedje in het gras te genieten van de hapjes en de sfeer. Foodwall is meer dan food & drinks, Foodwall is ook music. Vrijdag zorgen verschillende acts voor een mix van country, blues en Americana.

Op zaterdag gaat stil blijven zitten waarschijnlijk niet lukken, want dan is er dampende, stampende rock 'n roll, soul en funk. Wie meer van de easy listening is, moet er bij zijn op zondag, wanneer het tempo iets lager ligt met diverse akoestische optredens.

Data en tijden
Foodwall is gratis te bezoeken op vrijdag 29 juli van 16.00 tot 24.00 uur, zaterdag 30 juli van 13.00 tot 24.00 uur en zondag 31 juli van 13.00 tot 20.00 uur. Bij de foodtrucks kan alleen contant worden betaald, maar bij de bar kan men pinnen.

Het volledige programma van Foodwall staat op de website.


www.foodwallzutphen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden