V.l.n.r.: Henrieke Besselink (trainer/coach), Giel Korhorn, Jochem Ankersmit, Timo Wagenvoort, Pien Kranenberg en Renske Kranenberg (trainer/coach). Onder v.l.n.r.: Lars Mombarg, Jette Valk, Yasmina Biogradlija en Sem Berns. Foto: PR
V.l.n.r.: Henrieke Besselink (trainer/coach), Giel Korhorn, Jochem Ankersmit, Timo Wagenvoort, Pien Kranenberg en Renske Kranenberg (trainer/coach). Onder v.l.n.r.: Lars Mombarg, Jette Valk, Yasmina Biogradlija en Sem Berns. Foto: PR

DVO Jongens C kampioen 1e klasse

Hengelo - Nadat ze aan het begin van het seizoen eigenlijk een klasse te hoog ingedeeld waren, zijn de jongens en meiden van JC1 van DVO toch kampioen geworden. Aan de vooravond van de laatste wedstrijd stonden ze 2 punten achter koploper Wevoc uit Westervoort. Het kon dus nog wel eens spannend worden. Vooral daar Wevoc tegen Labyellov moest, die op de derde plek stond.

DVO speelde thuis tegen Smash, die onderaan de ranglijst bungelde met slechts 8 punten. De eerste twee sets werden erg eenvoudig gewonnen door DVO die daardoor te makkelijk gingen spelen. Gelukkig konden ze het sterke spel terugvinden en werden ook de 3e en 4e set met overmacht gewonnen. De 5 punten bleven zodoende in Hengelo en nu was het afwachten wat Wevoc zou doen.

Jammer genoeg werd deze wedstrijd pas om 18.00 uur in Westervoort gespeeld en moesten ze erg lang wachten op de uitslag. Gelukkig wilde coach Renske met de motor naar Westervoort rijden om zo 'live' verslag te kunnen doen via de groepsapp. In een overvolle sporthal van Wevoc werd het al snel 1-1. De spanning was om te snijden en het vele publiek deed erg hun best om Wevoc naar het kampioenschap te schreeuwen.

De derde set werd gewonnen door Labyellov en het kampioenschap kwam steeds dichterbij voor DVO. De vierde set liep gelijk op en toen het 23-23 was, hielden de thuisblijvers van DVO het niet meer.

Gelukkig voor DVO trok Wevoc in deze super spannende set aan het kortste eind en werd de set gewonnen met 23-25 door Labyellov. Dit betekende officieel het kampioenschap voor de jongens en meiden van DVO. Jammer genoeg was het ondertussen al 19.30 uur en kon er geen platte wagen meer geregeld worden. Dit werd afgelopen woensdag, 4 mei, meer dan goed gemaakt met een medaille van de NeVoBo en lekkere friet bij de Smikkelcorner, aangeboden door DVO.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden