Carel en Marcel Aal. Foto: PR
Carel en Marcel Aal. Foto: PR

Autobedrijf Aal alweer vijf jaar gevestigd in Steenderen

STEENDEREN - "De jaren vliegen voorbij," zegt Carel Aal en kijkt daarbij zijn zoon Marcel aan. Samen hebben ze vijf jaar geleden het leegstaande pand aan de Nijverheidsweg 15 geheel gerenoveerd en omgetoverd tot een moderne garage. Dat was de start van dit bedrijf.

Een grote heldere werkplaats, voorzien van moderne testapparatuur en gereedschappen zoals bijvoorbeeld een rem-rollenbank waarmee ook de oplooprem van aanhangwagens en caravans kan worden getest! Het spreekt vanzelf dat men ook beschikt over de nieuwste test en diagnoseapparatuur zodat alle merken kunnen worden uitgelezen Marcel: "We zijn klein, maar willen in alles superkwaliteit leveren en dat tegen een aanvaardbare prijs. We zijn een no-nonsense bedrijf, waar de klant ook klant is!"
Hij legt uit dat dit alleen kan als je beschikt over alle noodzakelijke apparatuur en natuurlijk de bijbehorende kennis bezit.

Autobedrijf Aal is bekend met alle merken

Mede door het lidmaatschap van de PCA merkspecialistenvereniging worden trainingen bij de verschillende auto-importeurs gevolgd en natuurlijk ook via de BOVAG branche-opleidingsinstituten zoals bv Innovam. Het bedrijf beschikt over alle technische informatie van alle merken op fabrieksniveau, door de PCA koppeling met de gerenommeerde dataverstrekker TecRMI. Hoewel men van oudsher gespecialiseerd is in de merken Peugeot en Citroën, zijn alle merken welkom in het bedrijf.

De afgelopen vijf jaar is er een trouwe klantenkring ontstaan, maar dit kan natuurlijk altijd verder worden uitgebouwd. "Vijf jaar is te kort voor een feestje, maar is zeker voldoende aanleiding tot het geven van fantastische aanbiedingen," aldus Carel Aal. Vanwege het vijfjarig bestaan biedt Autobedrijf Aal in de komende wintermaanden november en december werkelijk hoge kortingen op accu's, ruitenwisserbladen en natuurlijk winterbanden!

U bent van harte welkom bij Autobedrijf Aal! Uiteraard staat er een heerlijk kopje koffie of thee voor u klaar.


Seniorenorganisaties KBO en PCOB gaan samen

REGIO - De twee seniorenorganisaties KBO en PCOB willen samen de toekomst in als dé grote seniorenorganisatie van Nederland: KBO-PCOB. Dat hebben de ledenraden van beide verenigingen vandaag besloten. "We bundelen onze krachten, in het belang van de Nederlandse ouderen," zo stellen de beide voorzitters. De verenigingen hebben opgeteld zo'n 300.000 leden. De eerste stap is het samenvoegen van de twee landelijke bureaus tot één gezamenlijk bureau waarin de collectieve belangenbehartiging wordt opgepakt. De twee verenigingen blijven vooralsnog in hun huidige vorm bestaan.

Het samengaan van de beide landelijke bureaus is een logische voortgang van de al jarenlange succesvolle gezamenlijke belangenbehartiging en projecten. Hannah Bovenkerk, bestuursvoorzitter PCOB: "Onze verenigingen vullen elkaar in veel opzichten aan. We vinden elkaar in de kernwaarden die we beide uitdragen, zoals het omzien naar elkaar en het opkomen voor ouderen." Wil van der Kruijs, bestuursvoorzitter Unie KBO: "Het samengaan van de bureaus is een belangrijke stap op weg naar één krachtige organisatie. Samen staan we nog sterker in de belangenbehartiging voor senioren, en dat is hard nodig in deze tijd."

Samenwerking geeft meer slagkracht

Vijf speerpunten
De eerste stap voor de gezamenlijke seniorenvereniging KBO-PCOB is het samengaan van de landelijke bureaus die nu nog in Zwolle en 's-Hertogenbosch gevestigd zijn. Het nieuwe bureau gaat straks onder één naam de belangen van ouderen behartigen. De samenwerking geeft meer slagkracht en zorgt ook voor meer zichtbaarheid in het maatschappelijke en politieke debat. De nieuwe KBO-PCOB heeft vijf speerpunten voor het beleid van de komende jaren opgesteld: langer thuis wonen, koopkracht, digitalisering, veiligheid en zingeving.

Eigenheid blijft
Stip aan de horizon is beide verenigingen samen laten gaan in één vereniging. Bij dit proces staat zorgvuldigheid voorop. Hannah Bovenkerk: "De kracht van onze verenigingen zit bij onze afdelingen, dicht bij onze leden. We werken samen vanuit wat ons bindt en met erkenning van verschillen in cultuur en structuur. Steeds meer organisaties richten zich op ouderen, maar juist onze verenigingsstructuur maakt ons uniek." Wil van der Kruijs beaamt dit: "De lokale afdelingen zijn daarin belangrijk. De landelijke belangen- en serviceorganisatie richten we nu gezamenlijk in, om te komen tot één effectieve en geïntegreerde werkorganisatie, in het belang van al onze leden."


www.kbo.nl


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden