Start van een van de heats uit de wedstrijdklasse. Foto: Henk Teerink

Start van een van de heats uit de wedstrijdklasse. Foto: Henk Teerink

Mooi sfeertje bij Hamove clubcross

Sport

HENGELO - Hamove heeft afgelopen zondag 1 oktober net buiten Hengelo de tweede clubcross van het seizoen verreden. Het weer was de organisatie bijzonder goed gezind en de publieke belangstelling was enorm. De club had het dan ook goed voor elkaar met spannende en boeiende wedstrijden. Het een en ander werd zoals gebruikelijk voorzien van professioneel commentaar. 

In de pauze, rond een uur of twaalf, kwam de jeugd in de baan met cross- en gewone fietsen. Vele ouders weten inmiddels de weg te vinden naar de clubcross, om hun kinderen een paar rondjes te laten fietsen. Dus een uurtje geen ronkende motoren want die waren er voor en na te zien.
De vrijwilligers van de Hamove hebben wederom laten zien dat ze in staat zijn een uniek en mooi evenement te organiseren. Volgend voorjaar zal dat weer de eerste clubcross van 2024 zijn.

Uitslagen
Mini: 1 Ralf Hogenkamp, 2 Dean Enzerink, 3 Tijn Plekkenpol. Brommerklasse: 1 Luca Puthaar, 2 Quido Eelderink, 3 Jarno Grootenhuis. Jeugd (t/m 15 en t/m 85cc) 1 Lenn Enzerink, 2 Niels Heersink, 3 Levi Verbeek. Zijspannen: 1 Tim en Gijs Barink, 2 Daan van Campen/Jasper Stoltenborg, 3 Winston Derksen/Ross Vincent. Hobby klasse finale B: 1 Luca Wittebrood, 2 Rick Bouwmeester, 3 Sven Tangelder. Hobby klasse finale A: 1 Boet Hogenkamp, Julius Dahlhaus, 3 Hielke Engelbarts. Wedstrijd klasse finale B: Bart de Gier, 2 Danny Diepenbroek, 3 Jurgen Overveld. Bij de quads waren er maar twee deelnemers. Dit kwam mede omdat elders een belangrijke wedstrijd werd verreden. Sam Harmsen eindigde als eerste voor Rick Berenpas.
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant