Repair Café Hengelo Gld. Foto: PR

Repair Café Hengelo Gld. Foto: PR

Litania en het Repair Café Hengelo Gld slaan handen ineen

Maatschappij

‘Week zonder afval’

HENGELO - Litania en het Repair Café organiseren in de ‘Week zonder afval’ in de eerste week van juni een extra Repair Café op zaterdag 4 juni in de nieuwe winkel van Litania aan de Spalstraat 14 in Hengelo.

Het hoofddoel van de stichting Litania is om kinderen met een beperking te helpen aan materialen die niet vergoed worden door zorgverzekeraar of gemeente. Het geld wat hiervoor nodig is proberen ze te werven uit de tweedehands winkels in Hengelo, Brummen en Doesburg.

In Nederland wordt ontzettend veel weggegooid. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie door het Repair Café weer prima bruikbaar zouden zijn. De manier waarop Litania haar doelstelling wil waarmaken sluit naadloos aan bij de doelstelling van het Repair Café: ‘Weggooien? Mooi niet!’

Geef oude of defecte spullen een tweede kans! Laat ze repareren bij het Repair Café of schenk ze aan Stichting Litania die ze weer kan verkopen voor het goede doel in een van haar winkels!

Kom zaterdag 4 juni tussen 10.00 en 16.00 naar Litania, Spalstraat 14 Hengelo met defecte spullen en apparaten of koop tweedehands spullen. De monteurs van het Repair Café, en niet te vergeten, de koffie of thee staan klaar!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant