De laatste prijswinnaars worden getrokken uit de berg stempelkaarten met Josja van Mierlo en Harold Aalderink. Foto: Monique Horstink
De laatste prijswinnaars worden getrokken uit de berg stempelkaarten met Josja van Mierlo en Harold Aalderink. Foto: Monique Horstink

Laatste trekking decemberactie in Steenderen met drie hoofdprijzen

Economie

STEENDEREN - Het zit er weer op, de Decemberactie 2022. De laatste trekking is verricht door Harold Aalderink en Josja van Mierlo uit een enorme stapel van bijna 7.000 volle stempelkaarten. Er waren dit keer drie hoofdprijzen, dinerbonnen van 50 euro, en acht cadeaubonnen van 25 euro te verdelen. De prijswinnaars hebben persoonlijk bericht gehad en kunnen hun prijs ophalen bij Coop Aalderink.

De dinerbon van Den Bremer in Toldijk is gewonnen door M. Keizer uit Toldijk, die van het Wapen van Bronckhorst door H. Hulshof uit Steenderen en van Herberg de Gouden Leeuw door D. Wesselink uit Steenderen.

De winnaars van de cadeaubonnen: van Unique Hairstyling voor Irina Bosman uit Steenderen, van Ize Nailsalon & Giftshop voor Ina Wassink uit Rha, van Expert Eliesen voor Diny Olthof uit Toldijk, van Kapsalon Haarstijl Edith voor Sander Bulten uit Steenderen, van Drogisterij de Vijzel voor Hester Liebeton uit Steenderen, van Colors@home Gosselink voor M. Bongaarts uit Steenderen, van AGF De Kruisbrink voor F. Borkus uit Baak en van Big Bread Steenderen voor Frans Veenhuis uit Steenderen.

Iedereen bedankt voor het massaal meedoen aan de stempelactie namens alle deelnemende bedrijven: Geschenkenhuis Beuseker, IZE nailsalon & giftshop, Boerderijwinkel Horstink, Expert Eliesen, Autobedrijf Melgers, Haarstijl Edith, Bouwmarkt de Tolbrug, Drogisterij de Vijzel, Coop Supermarkt Aalderink, Colors@home Gosselink, Unique Hairstyling, AGF Garritsen de Kruisbrink, Het Bloemenlokaal, Big Bread de Seven Steenen en Welkoop.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden