“Ook in de toekomst blijven wij u van harte welkom heten met dezelfde gezichten”. Foto: PR

“Ook in de toekomst blijven wij u van harte welkom heten met dezelfde gezichten”. Foto: PR

Nieuwe eigenaar Van Uffelen laat Paul Hurenkamp onveranderd

Economie

BRUMMEN - Sinds jaar en dag is modezaak Paul Hurenkamp gevestigd aan de Ambachtstraat 40 in Brummen. De ruim 650 vierkante meter dames- en herenmodezaak ligt niet in een winkelstraat. Toch weten de klanten de zaak goed te vinden. “Mensen komen gericht naar ons toe en weten welke merken wij verkopen. Daarnaast hebben wij voor onze klant genoeg gratis parkeerruimte voor de deur.”

Begin dit jaar is Paul Hurenkamp overgenomen door Van Uffelen. De naam zal nog een tijd blijven bestaan. Ook het verkoopteam blijft, zodat de klanten bekende gezichten blijven zien. Van Uffelen staat vanaf 1945 garant voor kwaliteit in de dames- en herenmodebranche. Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot meer dan veertig winkels verspreid door heel Nederland en kent een uitgebreid assortiment.

“De overgang modezaak Paul Hurenkamp men & women naar Van Uffelen mode hebben wij als werknemers van Paul Hurenkamp als een warm bad ervaren. We werden allen thuis verrast met een prachtige bos bloemen. Voor de klanten verandert er niets, het spaarpuntensysteem blijft bestaan. De klanten worden net zoals men het van ons gewend is op dezelfde wijze geadviseerd. Alles blijf bij het oude vertrouwde.”

Kwaliteit en gastvrijheid
De waardering voor het bedrijf in Brummen kan men wel aflezen aan het feit dat de klanten van heinde en verre komen, bijvoorbeeld uit de buurt van Utrecht, Almelo en verder. Ook zijn er toeristen die ieder jaar de mooie omgeving bezoeken en bij Paul Hurenkamp aangaan om hun kledingkast aan te vullen. Kwaliteit en gastvrijheid staan hoog in het vaandel en dit wordt door de klanten gewaardeerd.

Bekende merken
De modezaak voert diverse bekende merken waarvoor de klanten ook uit de directe omgeving van Brummen komen. Onder meer de modemerken 10 Days, Fabienne Chapot, Meijer, Replay, Monari, Oui, Nukus, Kyra, Butcher of Blue en Summum.
Binnenkort wordt de herenmodeafdeling met zo’n 80 vierkante meter uitgebreid. Hierdoor wordt extra ruimte gecreëerd om met nieuwe merken zoals PME Legend, State of Art en Vanguard uit te breiden. Alle collecties zijn met zorg samengesteld en afgestemd op de mode van nu.

Bestellen
Bestellen bij Paul Hurenkamp is via internet op dit moment nog niet mogelijk. Onze mode is wel te bekijken op Instagram en op Facebook, waar veel gepost wordt en men kan zien wat er zoal in onze winkel hangt. Hier wordt veel op gereageerd en men komt graag voor de collectie naar Brummen.

Voor informatie zie Facebook of Instagram: Paul Hurenkamp men & women.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden