Werk van A. M. Meijerink, te zien bij de expositie van de Kunstkring Ruurlo-cursisten. Foto: Henk Sales

Werk van A. M. Meijerink, te zien bij de expositie van de Kunstkring Ruurlo-cursisten. Foto: Henk Sales

Cursisten exposeren hun werk

Cultuur

RUURLO - Op de bovenverdieping van het Kulturhus aan de Nieuweweg 5 in Ruurlo is, van 29 maart tot 23 april, in een fraaie tentoonstelling werk van de cursisten van KunstKring Ruurlo te bewonderen. De expositie is gratis te bezichtigen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Er is alle reden om er trots op te zijn; het werk van de cursisten van KunstKring Ruurlo (KKR). Daarom is het weer tijd om dat werk te laten zien in de grote Overzichtsexpositie Cursisten seizoen 2023/24. De expositie wordt op 29 maart om 16.00 uur feestelijk geopend.

Iedereen is van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn. De expositie bestaat uit kunstwerken van de cursussen Beeldhouwen, Boetseren, Glasfusie, Kantbreien, Kalligraferen, Patchwork, Portret Schilderen, Stippen op porselein, Schilderen met acryl en olieverf, Tekenen en Wolvilten.
Duidelijk is dat er een veelzijdig aanbod is bij de KKR. Men neemt er dan ook met veel enthousiasme aan deel. De mooiste kunstwerken zijn daarvan het resultaat. De werkgroep Cursussen is blij en trots dat ze ook dit jaar deze tentoonstelling samen met de Expositiegroep kan realiseren.

Wie overweegt om zich in het komende seizoen in te schrijven voor een of meerdere cursussen, is de opening van deze tentoonstelling een heel mooi moment om met de cursisten te praten over hun ervaring met de cursus die ze hebben gevolgd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant