Oecumenische kerkdienst in Keijenborg

Algemeen

KEIJENBORG - De kerken van Halle, Keijenborg en Zelhem organiseren op zondag 16 januari 2022 een oecumenische eredienst met als thema ‘Licht in het duister’. Deze dienst wordt gehouden in de H. Johannes de Doper kerk in Keijenborg en begint om 10.00 uur. De dienst is mede voorbereid door Diaken Th. ten Bruin.

In de protestantse kerken van Halle en Zelhem is deze zondagmorgen geen dienst, dus ook niet live via beeld te volgen, wel te beluisteren via het internet: www.12apostelen.nl (vieringen en kerkdienst gemist). Tijdens de oecumenische diensten worden de Covid-richtlijnen van de organiserende kerk gevolgd, zoals ze op dat moment gelden. Reserveren voor de dienst is verplicht. Telefonisch aanmelden kan op vrijdagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur bij Ciska Gerritsen via 06-10065324. inspreken kan ook. 

Licht in het duister
Tijdens de week van gebed voor eenheid van de christenen, wordt stilgestaan bij de ster van Bethlehem. Een licht dat schijnt in het duister en de weg wijst naar Jezus. Daarin ligt een oproep voor ons als christenen. De voorbereidingscommissie heet iedereen welkom als bezoeker, of als radioluisteraar. Zij ontmoet een ieder graag en wenst hen een inspirerende dienst in Keijenborg.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden