Diny Boogman, Susanne Grooters en Ali Klompenhouwer zijn tevreden over de opening van de expositie. Foto: Liesbeth Spaansen
Diny Boogman, Susanne Grooters en Ali Klompenhouwer zijn tevreden over de opening van de expositie. Foto: Liesbeth Spaansen

Verdriet en vreugde bij vernissage Steenders Palet

Algemeen

Expositie in kapel van Bronkhorst warm ontvangen

Door Liesbeth Spaansen

STEENDEREN/BRONKHORST – Tijdens de vernissage van het Steenders Palet op zaterdag 31 juli in de kapel van Bronkhorst wisselden verdriet en vreugde elkaar af. Het palet bestaat sinds het overlijden van Tineke Roorda in januari 2021 uit Ali Klompenhouwer en Diny Boogman. “Ik heb de eer gekregen om de expositie te openen”, spreekt de in Canada wonende dochter van Tineke, Susanne Grooters-Roorda de aanwezige genodigden emotioneel toe.

“Ik ben zo trots op jullie dames, hoe mooi jullie schilderen uiteraard, hoe mooi de expositie er nu uitziet, waarvoor heel veel dank aan Hans en Ali. Ik ben enorm trots dat mijn moeder hier mag exposeren. Deze herinnering is ons heel veel waard. Dank jullie wel en een hele fijne expositie.” Ze nodigde de genodigden uit om binnen te komen en te genieten van de mooie werken, waarna zij de schaar ter hand nam en het lint doorknipte.

Susanne kreeg applaus en bloemen en zocht haar vader Sjoerd op. “Het is erg bijzonder dat ik hier bij kon zijn”, vertelde ze naderhand, doelend op de coronamaatregelen. Ze genoot ervan de schilderijen van haar moeder te zien hangen. De expositie van Ali, Diny en Tineke is warm ontvangen en de schilderijen hebben een mooie plek gekregen in de kapel. Geopend nog tot en met vrijdag 6 augustus geopend van 10.30 tot 17.00 uur.


www.steenderspalet.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden