<p>Petra en Litania Blom genieten van de serenade van De Italianen en de rode roos. Foto: Sisca Heeling</p>

Petra en Litania Blom genieten van de serenade van De Italianen en de rode roos. Foto: Sisca Heeling

De Italianen brengen Petra en Litania een serenade

HENGELO – Straattheatergroep De Italianen die op dit moment door Nederland reist, heeft ook het Gelderse Hengelo aangedaan en zaterdagmiddag 24 april een serenade gebracht aan Petra en Litania Blom. Vriendin Sisca Heeling vond het een goed idee om hen het zonnetje te zetten.

“Petra en Litania en het gezin doen alles om het anderen naar de zin te maken. Niks is hun te gek om anderen te plezieren met hun winkels en als gezin”, vertelt Sisca. “Nu was het hun beurt en daarom heb ik ze opgegeven voor een serenade. Drie van de zes Italianen uit Napoli hebben zingend, flirtend en vol bravoure hun Italiaanse cultuur gedeeld aan de deur bij Petra en Litania, de rest van familie en vrienden die er waren.” Litania was vrijdag 23 april ook nog jarig, dus dat kwam extra mooi uit! Zowel Petra als Litania kregen een prachtige rode roos.

De gezichten van Petra en Litania spraken boekdelen. Petra vindt het super lief, dat ze zo verrast en toegezongen werden. Dat schrijft ze ook op facebook: “Een prachtige serenade van ‘De Italianen’ .. wauw samen met Litania Blom.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden