Inmiddels is de brood- en groenteafdeling voor de laatste week verplaatst. Foto: PR
Inmiddels is de brood- en groenteafdeling voor de laatste week verplaatst. Foto: PR

Coop Aalderink in Steenderen gaat stevig verbouwen

Algemeen

Coop Aalderink in Steenderen gaat stevig verbouwen

STEENDEREN – Het zal even wennen zijn als de Coop Aalderink in Steenderen dicht is en er twee weken geen boodschappen in de winkel of online kunnen worden gedaan. Maar na de opening, einde middag 10 mei zal de winkel groter zijn en meer assortiment bieden. Bovendien blijft parkeren gratis en er komen oplaadpalen voor auto en fiets.

Vóór de sluiting op zaterdag 24 april zijn er voor klanten al even wat ongemakken. De zijde aan de Dorpsstraat was even alleen voor het postagentschap bereikbaar en moesten klanten via de Burgermeester Smitstraat naar binnen. Ook het dak gaat eraf, te beginnen met de koepel bij de kassa's. Dat betekende even een paar kassa’s minder. Inmiddels is de brood- en groenteafdeling voor de laatste week verplaatst.

Voor het bezorgen van boodschappen wordt van maandag 19 april tot en met dinsdag 11 mei de bezorgdienst Telesuper, een dochteronderneming van Coop ingezet. Mensen die van deze service gebruik maken, krijgen hierover een informatiebrief. Vanaf woensdag 12 mei staan de vertrouwde gezichten van Coop Aalderink weer aan de deur. Pakketten en poststukken kunnen bij Albert Heijn in Hengelo Gld. worden gebracht en/of opgehaald.


Facebook.com COOP Aalderink Steenderen

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden