Kinderen van de Piersonschol kunnen op een lach rekenen bij het brengen van hun kerstlichtje. Foto: Piersonschool
Kinderen van de Piersonschol kunnen op een lach rekenen bij het brengen van hun kerstlichtje. Foto: Piersonschool

Kinderen Piersonschool brengen de buren een Kerstlichtje

Algemeen

HENGELO - Dinsdag 15 december werd op de Piersonschool in Hengelo het Kerstfeest gevierd. De Adventssfeer van de laatste weken leende zich uitermate goed voor een positief geluid. Op verschillende momenten waren de leerlingen zelf in het licht gezet, omdat iedereen op zijn tijd aandacht verdient.

Waar ben jij zelf goed in en waarmee kan je een ander complimenteren? Tijdens de creatieve uren werkten de kinderen in een heuse ‘kaarsenfabriek’. Daar maakten zij kaarsen door restjes oude kaarsen te smelten en te gieten in een mal. Deze kaarsen werden daarna ingepakt als cadeautjes en met een mooi gedicht aangeboden aan de naaste buren van de Pierson aan de Leliestraat, Iekink en Rozenstraat.
Op deze manier werd er dus ook aan de buurt gedacht. ‘Het is niet altijd zomaar een licht, het is warm en tovert een lach op menig gezicht’ en dat hebben de kinderen van de Pierson gemerkt. ‘Het is ieder jaar enkele weken in zicht, het is speciaal, het is een Kerstlicht’. Alle buren waren blij verrast en met glunderende gezichten namen zij de attentie van de leerlingen van de Piersonschool in ontvangst.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden