Kids in Steenderen leven zich uit met stoepkrijten een warme woensdagmiddag. Foto: Marieke Kornegoor
Kids in Steenderen leven zich uit met stoepkrijten een warme woensdagmiddag. Foto: Marieke Kornegoor

Graffiti op het oude schoolplein

STEENDEREN - Op woensdag 3 augustus waren er 50 jonge kunstenaars actief in Steenderen met stoepkrijt en graffiti-spuitbussen. Alweer een geslaagde activiteit uit de reeks ‘Kids Zomerweken 2020’ in Steenderen.

Er was zogenaamd een kunstenaar ingevlogen vanuit Parijs, Martín, die de kinderen meenam door dorp langs enkele door hem gemaakte kunstwerken om inspiratie op te doen.

Daarna mochten ze zelf aan de slag op het plein van de voormalige school De Steenuil. Emmeke Gosselink vertelde wat verder de bedoeling was en verdeelde de materialen die onder andere gesponsord waren door De Tolbrug en Geschenkenhuis Beuseker.

In de brandende zon werd er gezwoegd op de mooiste creaties. De kinderen leefden zich uit met krijt, verf en spuitbussen. Gelukkig was er verkoeling door drinken en een ijsje en mocht er ook nog even met water gespeeld worden. Aan het einde van de middag kwam Tjerk Gorter met een drone. Met de drone werd uiteraard veilig, schuin een film en foto opnames gemaakt van de resultaten. Zowel de kinderen als de vrijwilligers gingen tevreden naar huis.

De komende weken volgen er nog meer van dit soort leuke kinderactiviteiten op verschillende locaties in Steenderen. Je kan je aanmelden via de website of de mail.


dekeisteenderen.nl/kz

kidszomer2020@dekeisteenderen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden