Full House geeft winterconcert met vrienden. Foto: Full House
Full House geeft winterconcert met vrienden. Foto: Full House

Full House geeft winterconcert

STEENDEREN - Op zondagmiddag 1 december om 15.30 uur verzorgt vocal groep Full House -met Friends- in de Remigiuskerk in Steenderen een winterconcert. Op die eerste dag van december klinken allerlei winterliederen, maar vanzelfsprekend ook alvast adventsliederen. Het thema is: 'One candle lights the way'.

Traditiegetrouw is het is niet een winterconcert van de vocal groep alleen. Ook diverse solisten uit Steenderen en omgeving verlenen als 'friends' van Full House hun medewerking: Freek Beeftink, Jaap Dirkse van den Heuvel, Mirjam Sluijter, Ronald Wisselo en Hans Sluijter. Lucian Venderink heeft de algehele leiding en begeleidt hen allen op de vleugel. Verder zorgen Mette en Marcel Westerink voor instrumentale ondersteuning met respectivelijk fluit en percussie.
Op die zondagmiddag klinken allerlei winterliederen en -melodiën, zoals 'This is my wintersong', 'Winter' van Vivaldi en 'Blow thou winter wind'. Maar omdat het die dag ook de eerste adventszondag is, worden daarnaast adventsliederen ten gehore gebracht, zoals 'A sign of love' en 'Gabriels message'.De toegang voor het concert is gratis; een vrije gift is natuurlijk welkom bij de uitgang. Na afloop is er gelegenheid om bij een drankje nog even na te praten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden