Kermis in Olburgen/Rha

OLBURGEN/RHA - Op donderdag 9, vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 augustus is er weer kermis in Olburgen en Rha.

De Oranjestichting is er weer helemaal klaar voor. In de week voorafgaande aan de kermis wordt er elke avond opgebouwd. Wie wil komen kijken, of liever nog: komen meehelpen, is welkom. De opbouw wordt op donderdag 9 augustus afgesloten en dan wordt om ongeveer 21.00 uur het vat aangeslagen. Dan is er ook al gelegenheid tot inschrijving voor het vogelschieten van zaterdagochtend.

Programma
Op donderdagavond 9 augustus zijn de laatste opbouwactiviteiten en om ongeveer 21.00 uur het vat aanslaan in de feesttent. Op vrijdag 10 augustus om 19 uur start de optocht bij het monument op Rha onder begeleiding van 'Nieuw Leven'. Daarna is de prijsuitreiking in de tent. DJ Niels zal er de rest van de avond er vol voor gaan om iedereen allemaal flink in beweging te krijgen. Ook is er dan weer voorinschrijven voor het vogelschieten mogelijk.
Zaterdag 11 augustus begint om 11 uur het vogelschieten. Inzet is de titel koning(in), die een heel jaar gedragen mag worden. Deelname staat open voor alle (oud)inwoners van Olburgen en Rha en hun partners (16 jaar of ouder). 's Middags zijn er kinderactiviteiten en 's avonds gaat Bad Shoes de tent op zijn kop zetten.
Zondag 12 augustus begint om 11 uur met de brunch in Tiroler sfeer in de feesttent. Aansluitend, zo ongeveer vanaf 12 uur, kunnen de deelnemers, supporters en andere belangstellenden van de zeskamp in de tent terecht voor de inschrijving en de 'warming up'. Het zeskampspektakel begint om 13.30 uur, waarna DJ Niels en Peter Borkes de prijsuitreiking tot een groot feest maken. Tenslotte is er nog de afterparty in de tent.


www.olburgen-rha.nl

Facebook.com/Oranjestichting Olburgen en Rha

Meer berichten