De populaire kippenworkshop van Welkoop Toldijk is er weer

Deelnemers leren alles over het houden van kippen én profiteren van scherpe aanbiedingen

Toldijk 11-5-19 - Voor iedereen die meer wil weten over het hobbymatig houden van kippen organiseert Welkoop Toldijk dit jaar weer een kippenworkshop. Beginnende en meer ervaren hobbykippenhouders leren in één avond alles wat ze moeten weten over kippen. De workshop wordt gehouden op donderdagavond 23 mei a.s. en er zijn 35 plaatsen beschikbaar.

Praktische workshop
Een specialist leidt de workshop waarin deelnemers antwoord krijgen op vragen als: 'Waarom nemen kippen een zandbad?' en 'Wat heeft een schoon nest met lekkere eieren te maken?'. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn voeding, huisvesting, gedrag en de juiste keuze voor een bepaald soort kip. Deelnemers leren in de praktijk hoe ze een kip het beste beetpakken en hoe ze zelf de gezondheid van hun dieren kunnen checken. Al jaren worden de kippenworkshops van Welkoop drukbezocht en erg goed gewaardeerd. Niet alleen beginnende hobbykippenhouders zijn enthousiast, ook de meer ervaren deelnemers steken er veel van op.

Korting op producten
De workshop wordt in de winkel zelf georganiseerd. Deelnemers kunnen op die manier na de workshop meteen inkopen doen - met scherpe aanbiedingen op producten voor hun kippen. Welkoop heeft een breed assortiment van voeding en accessoires tot hokken en gezondheidsproducten. Zoals bijvoorbeeld de complete pluimveevoedingslijn onder het eigen, voordelige huismerk. Uniek en erg populair is de biologische variant van 100% biologisch geteelde zaden en grondstoffen.

Waar en wanneer
De kippenworkshop wordt op 23 mei gehouden. Aanmelden kan uitsluitend in de Welkoop-winkel. Voor deze workshop zijn slechts 35 plaatsen beschikbaar en vol is vol. Kosten voor deelname zijn € 15,00 (€ 12,50 voor klantenpashouders).

Meer berichten