Aftredende bestuursleden Marijke Hilderink en Leo Rabelink. Foto: Fons Stapelbroek
Aftredende bestuursleden Marijke Hilderink en Leo Rabelink. Foto: Fons Stapelbroek

Afscheid van bestuursleden KBO-PCOB Keijenborg

KEIJENBORG - De leden van de KBO-PCOB Keijenborg kwamen op 30 januari in De Horst bijeen voor de jaarvergadering. Vooraf was er koffie met cake, die aangeboden was door De Horst.

Voorzitter Marijke Hilderink opende voor de laatste keer de vergadering. Zij herdacht de overledenen van het afgelopen jaar op passende wijze met het aansteken van een kaars, een moment van stilte en een gedicht. De notulen van 2018 werden door de secretaris voorgelezen en met algemene stemmen goedgekeurd. Vervolgens gaf de penningmeester toelichting op financiële zaken. Er kwamen verschillende subsidies binnen én er was financiële steun door vele sponsoren, waarvoor hartelijk dank gezegd werd.

De aftredende bestuursleden Marijke Hilderink en Leo Rabelink ontvingen van interim voorzitter Fons Stapelbroek een bos bloemen en een envelop als dank voor het vele werk dat zij voor KBO-PCOB Keijenborg, een levende vereniging die in 2018 circa twintig nieuwe leden mocht verwelkomen, verricht hebben.

Fons Stapelbroek memoreerde de vele nieuwe activiteiten die door Marijke ontstaan zijn: de aanschuiftafel, de duofiets, het Internetcafé, De Bleijke bus, de 4-daagse fietsvakantie en de bridgeclub, waarvan het aantal leden verdubbelde. Alle lof voor de ongelooflijke inzet en het doorzettingsvermogen. Leo werd neergezet als de man van het jaarboek, het seniorenconvent en als mede-oprichter van het sponsorenbestand. Vele vergaderingen zowel lokaal als regionaal werden door hem bezocht, waardoor hij steeds gedegen advies kon geven aan de achterban. Als opvolger werd Frans de Vrught voorgedragen. Er is nog een vacature voor een bestuurslid.
Na het officiële gedeelte was er ruimte voor plezier en ontspanning. Er was een optreden van het Duo Fris van de Draod uit Zeddam. Zij brachten sketches en dialectliedjes die 'gemuudelijk' aan elkaar gepraat werden, na de pauze kwamen ook meezingers aan de orde. Als verrassing zongen ze de scheidende bestuursleden op ludieke wijze toe. Het publiek gaf hun voor hun optreden een welgemeend applaus.

De voorzitter sloot de vergadering, wenste iedereen wel thuis en een tot ziens op een van de vele activiteiten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden