Vrijwilligers van het Repair Café in Hengelo. Foto: PR
Vrijwilligers van het Repair Café in Hengelo. Foto: PR

Geen zomerstop voor Repair Café Hengelo

HENGELO - Zaterdag 1 juli waren vrijwilligers van het Repair Café te gast bij Litania's Blijheid. Zij hebben veel mensen te woord gestaan en mensen kunnen helpen met hun kapotte spullen. Zo hebben zij onder andere de verfschorten van een school weer voorzien van nieuw klittenband. Het was een gezellige dag.

Het Repair Café heeft geen zomerstop. Dus wie wat te repareren heeft, wacht niet en komt naar het Repair Café in Hengelo. Vrijwilligers repareren samen met de eigenaren elektrische apparaten, kleding, lampen et cetera. Wie iets heeft waarvan niet duidelijk is of het de moeite loont, komt naar de reparateurs en zij bekijken samen wat er moet gebeuren.
Wie gewoon zin heeft in een praatje omdat verder iedereen op vakantie is, is welkom. Het Repair Café is sinds januari 2 keer per maand geopend.

Vele mensen weten het Repair Café inmiddels te vinden en gaan vaak weer gelukkig naar huis met hun gerepareerde spullen. Ook voor de vrijwilligers is het geweldig om te zien dat zij een bijdrage kunnen leveren om andere mensen te helpen.

Repair Café aan de Kerkstraat 15 in de Smederij is open op elke eerste en derde donderdag van de maand van 15.00 tot 20.00 uur. Kosten: vrije gift. Telefoon: 0575-464695 of 0575-463936.


www.repaircafehengelogld.nl

1 reactie
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactmidden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=722,725,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>