Frank Goorhuis van Automobielbedrijf Nijendijk ziet veel voordelen van Achterhoek Auto ten opzichte van andere platforms. Foto: PR
Frank Goorhuis van Automobielbedrijf Nijendijk ziet veel voordelen van Achterhoek Auto ten opzichte van andere platforms. Foto: PR
ADVERTORIAL

'Dichtbij een gebruikte auto kopen is leuker en praktischer'

Algemeen

ACHTERHOEK - Frank Goorhuis van Automobielbedrijf Nijendijk is enthousiast over Achterhoek Auto. "We hebben al meerdere auto's verkocht aan mensen uit andere delen van de Achterhoek."

Het Toyota dealerbedrijf uit Zutphen behoort tot de eerste gebruikers van Achterhoek Auto. Via de website achterhoekauto.nl en de wekelijkse pagina in de kranten van uitgeverij Achterhoek Nieuws wordt het assortiment gebruikte auto's regionaal gepromoot in combinatie met het laatste autonieuws.

"Achterhoekers zijn gemoedelijke nuchtere mensen, die graag normaal doen. Ze gaan voor een goede gebruikte auto liever naar een autobedrijf dichtbij, dan naar het westen", zo heeft verkoopadviseur Frank Goorhuis ervaren.

De Achterhoek Auto-pagina zorgt ervoor dat 'zijn' occasions ook worden gezien in bijvoorbeeld Doetinchem, Groenlo, Hengelo of Vorden. "Ik kan zelf kiezen in welke regio een auto wordt geadverteerd. Het geeft me de vrijheid om te variëren."

De heldere presentatie van de auto's, zowel op de website als in de krant, maakt dat de occasions goed opvallen. Bovendien staan de kranten van Achterhoek Nieuws dicht bij de mensen, zegt Frank Goorhuis: "Mensen willen graag lezen wat er in hun eigen dorp, stad of regio gebeurt. Van die formule profiteren wij als autobedrijf omdat de kranten goed worden gelezen."

Het samenbrengen van Achterhoekse autobezitters en de autobedrijven resulteert in een bijzondere win-win situatie. Dichter bij huis een auto kopen is naast prettig, ook veel makkelijker bij garantie, onderhoud, reparatie en APK.

"We ontzorgen de klant door de auto gewoon te blijven onderhouden", besluit de verkoopadviseur van het Toyota-dealerbedrijf aan de Brinkhorst 7 in Zutphen. "Kom daar maar eens om als je in Maastricht een auto koopt."

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden