Het C-jeugdteam van Quintus. Foto: PR

Quintus sluit seizoen af met mooie wedstrijden

Sport

HENGELO - Handbalvereniging SV Quintus heeft het seizoen afgesloten met de laatste twee uitwedstrijden. Speelde de C-jeugd uit in Ede, de Heren Senioren 1 reisden af naar Groningen.

Zondag 14 speelde de Quintus C-jeugd haar laatste (uit)wedstrijd tegen wederom Reehorst in Ede. Waar Quintus gelijk goed mee startte, was het samenspel. Ze letten op elkaar en wisten elkaar te vinden. Tijdens de rust stond het 18-9. Na de rust bleef het samen spelen aan de orde, echter liet Quintus wat kansen liggen doordat de tegenpartij groter en sterker is en hen dat wat leek af te schrikken. Na de kerst werd het Quintusteam van de D- naar de C-competitie geplaatst en waar dit voor hen een enorme uitdaging is, zijn de trainer/coaches enorm trots op deze spelers. Het team is gegroeid met elkaar, maar ook technisch sterker gaan spelen. Dat moest gevierd worden en uiteraard gebeurde dat bij de Mac. Eindstand 38-15.
Quintus Heren Senioren 1 speelde de laatste wedstrijd van deze competitie in Groningen. Vanaf het begin had Quintus de heren van V&S onder controle, waarbij de stand gelijk opging. Helaas net voor de rust pakten de Groningse handballers een voorsprong van 12-7 doordat enkele ballen van Quintus net niet in het goal belandden. De tweede helft werd gestart maar V&S bleef net iets meer scoren dan Quintus. Dit resulteerde in een eindstand van 29-21. Het was een leuke sportieve wedstrijd als afsluiting van dit seizoen.