Burgemeester Marja van der Tas maakte van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met het Bronckhorster bedrijfsleven. Foto: Rudi Kreunen

Burgemeester Marja van der Tas maakte van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met het Bronckhorster bedrijfsleven. Foto: Rudi Kreunen

Bedrijvig Bronckhorst op bedrijfsbezoek Wolbrink Vorden

Maatschappij

BRONCKHORST/VORDEN - Op 24 april opende Wolbrink Vorden haar deuren voor de leden van Bedrijvig Bronckhorst.

Burgemeester Marja van der Tas maakte van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met het bedrijfsleven door aanwezig te zijn bij het bedrijfsbezoek bij dit prachtige Achterhoekse familiebedrijf. Bas Rouwen verzorgde een presentatie, waaruit de veelzijdigheid van Wolbrink Vorden duidelijk werd: infraproducten, veiligheidsdeuren en machinebouw.

Aansluitend verzorgde Platform Veilig Ondernemen Oost Nederland de presentatie Kiek Uut! Hoe herken je een mogelijke hennepplantage, drugslab of mogelijke drugsafvaldumping? En wat doe je dan? Deelnemers konden de geur van hennep, wasverzachter, aceton en anijs ruiken aan de vaatjes die waren meegenomen. Bedrijvig Bronckhorst hoopt met deze presentatie bij te dragen aan de veiligheid op bedrijventerreinen in de gemeente Bronckhorst.
Daarna was er alle gelegenheid voor een rondleiding door de bedrijfshallen waar volop gebruik van werd gemaakt. Om het geslaagde bedrijfsbezoek gezellig af te sluiten in de kantine met een hartelijk dank je wel aan Wolbrink Vorden.

Burgemeester Marja van der Tas. Foto: Rudi Kreunen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant