Sponsor Zhao Zhu geeft de eerste nieuwe tas aan jeugdleden. Foto: PR WIK Steenderen
Sponsor Zhao Zhu geeft de eerste nieuwe tas aan jeugdleden. Foto: PR WIK Steenderen

Nieuwe sporttassen voor Volleybalvereniging WIK

Sport

STEENDEREN – De leden van Volleybalvereniging WIK uit Steenderen zijn dinsdag 12 maart verrast met nieuwe sporttassen. Sponsor Big Bread Kitchen De Seven Steenen gaat door met sponsoren en tekent voor vijf jaar bij. Ook de organisatie van het jaarlijkse WIK beachvolleybaltoernooi betaalt een deel van de kosten. Zo kan de volleybalvereniging alle leden van een nieuwe tas voorzien.

Anne Aal van de WIK-sponsorcommissie: “We hebben voor alle jeugdteams nieuwe rugtassen aangeschaft. Die tip kwam vanuit één van de ouders van onze jeugdleden. Een rugtas is voor de kinderen veiliger en handiger op de fiets dan een zware schoudertas. De senioren krijgen wel een schoudertas. Maar alleen als de oude aan vervanging toe is. Dat doen we vanuit duurzaamheidsoogpunt. We vinden het zonde om goede tassen te vervangen.”

Zhao Zhu van Big Bread Kitchen De Seven Steenen mocht de eerste nieuwe tas uitreiken aan de jeugd van WIK. Zhao: “Ik ben er trots op dat ons logo op deze mooie tassen staat. Het is goed voor het dorp dat de volleybalvereniging kan blijven bestaan. Daar dragen we graag ons steentje aan bij.”

De vereniging had deze investering niet kunnen doen zonder de steun van sponsoren. Anne: “Het is fantastisch dat een lokale ondernemer in onze vereniging investeert. Zo kan iedereen de volleybalspullen netjes meenemen en stralen we als vereniging eenheid uit. Daar zijn we Big Bread en de organisatie van WIKBEACH heel dankbaar voor.”

Jeugdleden van WIK met de nieuwe rugtassen. Foto: PR WIK Steenderen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant