Deelnemers aan de optocht kunnen de optocht bekijken tijdens de filmavond. Foto: PR

Deelnemers aan de optocht kunnen de optocht bekijken tijdens de filmavond. Foto: PR

Wichmondse filmavond met quiz

Cultuur

VIERAKKER/WICHMOND –  Oranjecomité Vierakker-Wichmond organiseert vrijdagavond 22 maart bij Camping en B & B Warnstee in Wichmond een filmavond om de optocht van vorig jaar in Wichmond terug te kunnen kijken. De avond begint om 20.00 uur en heeft dit jaar wederom een quiz, met dank aan het succes van vorig jaar met tien deelnemende teams.

Omdat deelnemers aan de optocht zelf de optocht niet kunnen zien, wordt de optocht altijd gefilmd en getoond tijdens de filmavond. Ook voor wagenbouwers die dit jaar voor het eerst mee willen gaan doen met een wagen of loopgroep is de filmavond een mooie inspiratiebron. Dit jaar worden de optochten van 2023 en van 2008 getoond en zullen natuurlijk ook de officiële juryrapporten uitgereikt worden. Wegens het grote succes van vorig jaar is er tussen de films door een ‘Oranjequiz’. 

Teams van vier tot en met zes personen kunnen zich aanmelden via janitakip@hotmail.com en kunnen meedoen aan ludieke vragenrondes, waar het winnende team een mooie prijs kan winnen. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant