Een eerder Paasontbijt in het Anker in Steenderen. Foto: PR
Een eerder Paasontbijt in het Anker in Steenderen. Foto: PR

Vijftien jaar Steenderens Paasontbijt

STEENDEREN - Op zondagmorgen 31 maart, Eerste Paasdag, wordt in Steenderen het jaarlijkse Paasontbijt gehouden in de grote zaal van Het Anker aan het marktplein. De aanvang is om 8.45 uur; de zaal is open vanaf 8.30 uur. Let op: op die dag begint de zomertijd; dus iedereen mag extra vroeg deze Paasdag beginnen. 

Het is dit jaar vijftien jaar geleden dat het eerste Steenderense Paasontbijt werd georganiseerd. Het is daarom een jubileum-editie. Het Paasontbijt werd in de afgelopen jaren bezocht door vele tientallen mensen van verschillende leeftijden, kerken en achtergronden uit Steenderen en omgeving. Het thema van dit kerkelijk jaar is: ‘Ga mee!’ Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om mee te gaan naar dit paasontbijt. 

Paasontbijt 

wordt bezocht 

door vele 

tientallen 

mensen van 

verschillende 

leeftijden, 

kerken en 

achtergronden

De maaltijd wordt begonnen met een lied dat de leiding van de kinderkerk heeft uitgekozen: ‘Met Pasen mag je verder gaan, het leven krijgt weer kleur’. Vervolgens kunnen de bezoekers genieten van een uitgebreid ontbijt. Er wordt zoals gewoonlijk een kleine financiële bijdrage gevraagd voor de onkosten. Het bedrag dat daarna overblijft, is bestemd voor een goed doel. Dit jaar is dat een project van Maria Goris. Zij is afkomstig uit deze regio en werkt momenteel in Armenië bij het opvangen van vluchtelingen uit de enclave Nagorno-Karabach.

Het is zinvol om je vooraf op te geven voor het paasontbijt, vanwege de beschikbare ruimte en voor de benodigde inkopen. Opgave kan onder andere via de mail: paasontbijt@pkn-sb.nl of bel 06-19713603.