Afbeelding

'We gaan weer huttenbouwen in Steenderen!'

STEENDEREN - Huttenbouwers van Steenderen opgelet, na een jaar geen hutten gebouwd te kunnen hebben, is besloten dit jaar wel weer een Huttendorp te organiseren. In de laatste week van de zomervakantie, op donderdag 17 en vrijdag 18 augustus, van 09.00 tot 16.00 uur wordt het ijsbaanterrein weer omgetoverd tot een huttenparadijs.

Kinderen uit de voormalige gemeente Steenderen kunnen zich opgeven door middel van het aanmeldformulier dat uitgedeeld wordt op de basisscholen. Ook kan er via de website van De Kei een aanmeldformulier gedownload worden. De huttenbrievenbussen staan bij De Kei in Steenderen, basisschool De Pannevogel in Steenderen en basisschool De Rank in Toldijk. De aanmeldformulieren kunnen hier ingeleverd worden van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 22 juni.

Ook is de Organisatie Huttendorp Steenderen voor deze dagen nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om de twee dagen in goede banen te leiden, zodat het onvergetelijke dagen worden voor alle kinderen die deelnemen! Elke hulp is welkom. Aanmelden als vrijwilliger kan via het aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar huttendorp@dekeisteenderen.nl.


dekeisteenderen.nl/huttendorp-2023