Gezellige spelmiddag bij UVV

HENGELO - Op woensdagmiddag 10 mei vond in Ons Huis in Hengelo een geslaagde spelmiddag van de UVV plaats. De voorzitter van de UVV mevrouw Grady Wentink opende deze middag door iedereen hartelijk welkom te heten.

De UVV organiseert al vele jaren gezellige spelmiddagen. Op de oneven weken is er op de dinsdagmiddag in Ons Huis kaarten, en wordt er in een ander zaaltje bingo gespeeld. Aanvang 14.00 uur.
Op de even weken is er op de dinsdagmiddag in Ons Huis koersbal. Aanvang 14.00 uur.
Om iedereen eens kennis te laten maken met deze gezellige ontspanningsmiddagen was er nu een open middag met een demonstratie van het koersballen, want lang niet iedereen weet hoe het spel is. Met de uitleg en het spel van de deelnemers werden bezoekers al wel iets wijzer, maar toen zij het ook eens mochten proberen viel dat nog lang niet mee. Gooien met de bal gaat nog wel maar in de goede richting en de goede snelheid is een kunst. Heel spannend, loopt de bal de juiste koers zoals jij graag wil? De spanning liep hoog op om toch een paar punten te scoren.
Er werden ook nog enkele rondes bingo gespeeld, wat ook weer spanning met zich mee bracht. Het was heel stil, alleen het opnoemen van de bingogetallen en het klikken van de klepjes op de borden was te horen. Stiekem kijken hoeveel vakjes moet mijn buurvrouw nog? Wie roept het eerst bingo?

Een heel fijne middag, en wie zin heeft om mee te doen of om eens te komen kijken is van harte welkom. Na de trekking van de loten bedankte de voorzitter alle aanwezigen voor hun komst en wenste iedereen welthuis en tot ziens.