Collecte van EpilepsieNL. Foto: PR
Collecte van EpilepsieNL. Foto: PR

EpilepsieNL zoekt collectanten

STEENDEREN - Duizenden collectanten gaan tijdens de collecteweek van EpilepsieNL (5 tot en met 10 juni) de deuren langs om geld in te zamelen. Met de opbrengsten kan wetenschappelijk onderzoek gedaan worden. En jij kunt helpen! Word collectant. Meldt je aan bij Thea Lebbink, collecteleider in Steenderen en omgeving.

In de collecteweek is alle hulp in Steenderen en de omringende plaatsen goed te gebruiken. Meld jij je ook aan als collectant? Met iedere deur die je langsgaat, breng je de oplossing voor epilepsie weer wat dichterbij. 

Epilepsie verstoort levens. Van 200.000 mensen in Nederland. Tijdens het boodschappen doen, klussen of onderweg naar je werk. Voor sommigen iedere dag, voor anderen eens per jaar. Maar altijd onverwacht. En het kan iedereen overkomen, in elke fase van het leven. Soms met een duidelijke oorzaak, zoals een ongeluk of een hersenbloeding, vaker zonder duidelijke aanleiding.
De inkomsten uit de collecteweek worden gebruikt voor het financieren van onderzoek, zodat er voor iedereen een behandeling komt en epilepsie in de toekomst te genezen is. Daarnaast zorgen we voor een beter leven met epilepsie. Bijvoorbeeld door voorlichting te geven, lotgenoten samen te brengen en op te komen voor mensen met epilepsie en hun naasten.

Aanmelden kan via mail, bellen of appen.


t.lebbink2@gmail.com

06-51008489