Een leerling en stagiaire van WALHALLAb Zutphen vertellen deelnemers van de Kunst4daagse over hun ervaringen met de creatieve plek. Foto: Liesbeth Spaansen
Een leerling en stagiaire van WALHALLAb Zutphen vertellen deelnemers van de Kunst4daagse over hun ervaringen met de creatieve plek. Foto: Liesbeth Spaansen

Lustrum gevierd met Kleintjes Kunst4daagse

Cultuur Vierakker

BRONCKHORST/VIERAKKER - Zaterdagmiddag 6 mei vierden deelnemers en andere belangstellenden het derde lustrum van de Kunst4daagse Bronckhorst.

Werkgroepvoorzitter Jos van der Haar sprak de aanwezigen toe. “Anna van der Vliet, kunstenaar van het eerste uur zei het al: ‘De kunst4daagse brengt mensen bij elkaar’. Vandaag is dat ook weer zo. Als werkgroep K4d vonden we dat we iets extra’s moesten doen dit jaar om het lustrum te vieren. Een goed doel dat met kunst en kinderen te maken kon hebben. Dat werd het WALHALLAb.”
WALHALLAb’er Madieke is stagiaire, zij bedankte iedereen alvast voor de bijdrage. Samen met Rozemarijn vertelde ze enthousiast over de creatieve projecten die gedaan worden, en ze beantwoordden vragen. “Het is een open plek, je kunt er jezelf zijn. Het is geen school, maar we leren wel. Maar we zoeken nog Meesters.”

Dankwoorden waren er voor de fan van het eerste uur, de werkgroepleden, mensen van de Theetuin. “En dank aan alle makers van kunst die het zo de moeite waard maken de Kunst4daagse te bezoeken. Daar wil ik graag op proosten.”
De uitgestalde Kleintjes Kunst4daagse van zo’n 50 kunstenaars zijn alleen te koop tijdens de Kunst4daagse en de helft van de verkoopprijs gaat naar WALHALLAb.


www.kunst4daagsebronckhorst.nl