Grimeur Richard Klompenhouwer. Foto: Diny Oosterlaken
Grimeur Richard Klompenhouwer. Foto: Diny Oosterlaken

Wijkagent bezoekt Vrouwen van Nu

STEENDEREN - Voorzitter Dikkie Garritsen opende de vergadering en heette iedereen hartelijk welkom. Een speciaal woord van welkom was er voor de spreker van de avond Richard Klompenhouer.

Ook welkom aan het nieuwe bestuurslid Ankie Althoff. Het tweede nieuwe bestuurslid Hanneke Obbink was helaas verhinderd. Na enkele mededelingen vanuit het bestuur gaf Dikkie het woord aan theater grimeur Richard Klompenhouwer uit Sinderen. Hij doet dit werk inmiddels al 28 jaar en met veel enthousiasme. Richard gaf een exclusief kijkje achter de schermen van grote musicalproducties zoals The Phantom of the Opera, Miss Saigon, Elisabeth, Tina Turner en Queen, om er een paar te noemen. Er komt veel meer bij kijken dan iedereen denkt. De voorbereidingen zijn enorm en ook tijdens een voorstelling wordt er achter de schermen minstens zo hard gewerkt als er voor. Het werd een leuke en interessante avond, niet in de laatste plaats door zijn groot gevoel voor humor.

De volgende bijeenkomst op donderdag 16 maart aanstaande, wordt verzorgd door wijkagent Steenderen Hans de Voer. Hij zal vertellen wat zijn werk inhoudt en wat er zoal ’speelt’ in de gemeente Bronckhorst. Denk aan verkeerssituaties, drugsafval, inbraakpreventie et cetera. De avond begint om 19.45 uur en is in het Anker.