Studeren bij Yuverta in het groen. Foto: Gijs Versteeg

Studeren bij Yuverta in het groen. Foto: Gijs Versteeg

Open avond Yuverta mbo Velp

VELP - Donderdag 23 maart kunnen studiekiezers van 16.00 tot 20.00 uur kennismaken met de opleidingen van Yuverta mbo Velp. Tijdens deze avond kun je presentaties bijwonen, vragen stellen aan docenten en studenten en een rondleiding krijgen door het schoolgebouw en het omliggende landgoed. Daarnaast zijn er verschillende demonstraties en workshops, zoals het abseilen van het gebouw.

Yuverta mbo Velp biedt opleidingen die een gemeenschappelijke passie delen voor natuur, klimaat en buitenleven. Populaire opleidingen zijn Buitensport, Bos- en Natuurbeheer, Boomverzorging / European Tree Worker, Eco en wildlife en Watermanagement. Dankzij nauwe samenwerking met het bedrijfsleven biedt elke opleiding praktische excursies en (internationale) werkweken.

Studeren in een groene omgeving
Maurice Koster, senior opleidingsmanager van Yuverta mbo Velp: ‘Het groen in en om het gebouw en het uitzicht op Landgoed Larenstein maakt Yuverta mbo Velp een fijne plek om te studeren. Dat voel je wanneer je ons gebouw bezoekt en een rondje loopt over het landgoed.’

Opleidingen voor volwassenen
Yuverta mbo Velp biedt ook bbl-opleidingen aan voor volwassenen die zich willen verdiepen in hun vak of een carrièreswitch willen maken naar het werken in de buitenlucht. Bij een bbl-opleiding zit je één dag per week op school en start je daarnaast meteen met werken in het werkveld. De bbl-opleidingen die in Velp worden aangeboden zijn Watermanagement, Water- en groenbeheer, Boomverzorging, Bos- en natuurbeheer en Schaapherder. Iedereen met interesse in een bbl-traject is uiteraard ook van harte welkom op de open avond.

Aanmelden
Studiekiezers kunnen zich online aanmelden voor de open dag via de site.


yuverta.nl/opendagmbo