Biljarten bij Concordia '54. Foto: PR

Biljarten bij Concordia '54. Foto: PR

Seizoenafsluiting met biljarttoernooi voor 50-plussers

HENGELO - Biljartvereniging Concordia '54 gaat voor de zevende keer het toernooi voor 50-plussers organiseren. In de afgelopen twee jaren was dit niet mogelijk door de coronapandemie. Het is een ‘open' toernooi waar iedereen die overdag tijd heeft om een biljartje te leggen aan mee kan doen.

Het toernooi is voor zowel biljarters die deelnemen in KNBB of een zogenaamde ‘wilde' bond alsook mensen die niet georganiseerd zijn is deelname toegestaan. De eerste ronden worden naar sterkte ingedeeld. Een minder getalenteerde speler ontmoet in de eerste ronden zijn of haar gelijkwaardige tegenstander en is bij voorbaat niet kansloos.
Voor de spelers die in competitieverband spelen wordt het gemiddelde van seizoen 2022-2023 aangehouden, voor spelers waarvan geen gemiddelde bekend is, wordt tijdens het toernooi dit na elke ronde aangepast.

Op dit moment speelt Concordia '54 met vijf libre teams en vier driebandenteams in de avondcompetitie van District Doetinchem en Omstreken in de KNBB. Een team doet op de avond mee in de regionale bond met de naam IJsselkring. Bij de dagcompetitie die 's middags hun wedstrijden spelen zijn acht teams actief in libre (vrij spel) en twee teams bij het driebanden.

Voor informatie en alles rondom de vereniging is de website van de vereniging een aanrader. Op deze site staat ook een opgavenformulier voor het toernooi.
Het toernooi is vanaf 10 april. De deelname is gratis en om mee te kunnen doen wil de Biljartvereniging voor 2 april graag de inschrijvingen binnen hebben. Alle wedstrijden worden gespeeld op de twee biljarts in zaal Leemreis, het clublokaal van de vereniging.

Zie voor de mogelijkheden de advertentie elders in dit blad.


www.bvconcordia.nl