Winter Wonderland Wolfersveen bij café
De Bocht

Eerste Achterhoekse Curlingkam-pioenschap

WOLFERSVEEN - Zaterdag 4 en zondag 5 februari kunnen bezoekers van alle leeftijden genieten van winterse gezelligheid en activiteiten op het grote buitenterras en in de zaal van café De Bocht aan de Ruurloseweg 42 in Wolfersveen tussen Ruurlo en Zelhem. Het nieuwe evenement opent beide dagen om 11.00 uur en is gratis toegankelijk.

Voor de kinderen is er een grote winterspeeltuin met luchtkussens en verrassingen. Diverse standhouders en kofferbakverkopers bieden uiteenlopende artikelen en snuisterijen te koop aan. Vuurtonnen, barbecues en een sneeuwmachine zorgen voor winterse sferen.
Actievelingen kunnen op een heuse curlingbaan hun vaardigheden testen. Teams van vier personen, kunnen zich via onderstaande mail aanmelden voor het Eerste Achterhoekse Curlingkampioenschap. Er zijn leuke prijzen te winnen. Meld je aan met familie, buurt of club en maak kans op eeuwige roem.
Zaterdag muzikale omlijsting met medewerking van ‘Durkums Eerste Streetband' (DES), gezellige fanfare 2.0, DJ Framing en in de avond vanaf 20.00 uur liveoptreden van de Lichtenvoordse familieband ‘Doppen's Textiel' in de zaal.
Zondag is DJ Framing van de partij. Vanaf 17.00 uur livemuziek van de Achterhoekse band ‘The Watchtower' in de zaal.
Elke dag van 11.00 tot 17.00 uur marktkramen en kofferbakverkoop op het terrein.

Aanmelden teams voor het Achterhoeks Curlingkampioenschap, geïnteresseerde standhouders en kofferbakverkopers via mail info@nimatra.nl of bel 06-53413275.


Facebook.com winter wonderland wolfersveen

wiwowo.nl