Wedstrijd van het Plus Eland DVO Stratenvolleybaltoernooi. Foto: PR

Wedstrijd van het Plus Eland DVO Stratenvolleybaltoernooi. Foto: PR

Ontknoping 44ste Plus Eland DVO Stratenvolleybaltoernooi

Sport Hengelo

HENGELO – Zaterdag 28 januari vanaf 15.00 uur in Sporthal de Kamp in Hengelo Gld. vindt de ontknoping plaats van het 44ste Plus Eland DVO Stratenvolleybaltoernooi. Dan worden de laatste zeven wedstrijden van het toernooi gespeeld. 

Om 15.00 uur zullen de dames en heren in de derde klasse hun finalewedstrijd spelen om te bepalen welk team volgend jaar mee zal gaan spelen in de tweede klasse. Aansluitend zal het er om 16.00 uur om spannen wie zich in de tweede klasse kampioen mag noemen. Vervolgens spelen om 17.00 uur de teams uit de eerste klasse de finalewedstrijden.
De laatste wedstrijd van deze dag en tevens van het toernooi zal om 18.00 uur plaatsvinden: de finale van de heren Topklasse. Via www.toernooi.nl is te zien welke teams er in de finale staan.
Het toernooi wordt vanaf 20.00 uur afgesloten met muziek van De Zingende DJ in de kantine van Sporthal De Kamp. Daar zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden.
Uiteraard is iedereen van harte welkom om de teams aan te komen moedigen en er daarna met ze allen een gezellig feestje van te maken in de kantine.