Wim Wolbrink vertelt op Woonerf Luscinia

HENGELO - Op zondagmiddag 22 januari zal verhalenverteller Wim Wolbrink optreden in de nieuwe kantine van Woonerf Luscinia: ’t Alvarium. Aanvang optreden: 15.30 uur, zaal open voor een koffie/thee en lekkers 15.00 uur.

Woonerf Luscinia is een kleinschalig woonzorgproject aan de Lankhorsterstraat 21 in Hengelo, met woon- en werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking op een groot erf van zeven hectare waar biologische tuinen zijn en de kleine natuurcamping de Nachtegaal.
Wim Wolbrink (1965) is verteller, verteldocent, verteltrainer, oprichter van de Nationale Vertelschool en menskundig adviseur. Al vele jaren vertelt hij verhalen in binnen- en buitenland, aan groot en klein, jong en oud. Hij vertelt op festivals, in theaters, bij mensen thuis en nu dus bij Woonerf Luscinia. Hij zal muzikaal ondersteund worden door Wolfram Reiziger.
De kosten zijn 15 euro, dit is inclusief kopje koffie en thee. De opbrengst is bedoeld voor de keuken in de zaal, die nog niet helemaal af is. Graag opgeven in verband met het aantal (beperkte) plaatsen: 06 - 14557778.