Paul Mulder verzorgt muzikale UVV Nieuwjaarsvisite

HENGELO - Op woensdagmiddag 11 januari was in Ons Huis in Hengelo de Nieuwjaarsvisite van de UVV. Voorzitter Grady Wentink opende deze middag door iedereen hartelijk welkom te heten en ze wenste ieder een voorspoedig en goed 2023 toe. In het bijzonder een welkomstwoord voor Paul Mulder uit Zevenaar.

Ze wenste allen een fijne middag toe na het lezen van het gedicht ‘Nieuwjaar’. Na het gebruik van koffie of thee met een oliebol en een Nieuwjaarsrolletje kreeg Paul Mulder het woord. Hij is zanger en gitarist. Geboren in Tolkamer woont hij nu in Zevenaar. Hij bracht zelfgemaakte liedjes, begeleid op de gitaar, gedeeltelijk in het dialect of bekende nummers. Ook hits uit de jukebox, nostalgische liedjes die werden geïntroduceerd met mooie verhalen. De gasten zongen en klapten gezellig mee met ‘Het was aan de Costa Del Sol’ en fijne muziek van Elvis. Zelfs werd geprobeerd om mee te jodelen op vrolijke muziek.
Na de pauze met een drankje en een hapje erbij werd het programma vervolgd met weer een afwisselend programma, van Boney M. tot Vader Abraham, van Willeke Alberti en een mooi gevoelig luisterliedje. Een middag met in de zaal een publiek, met blijde gezichten. Grady Wentink bedankte Paul Mulder voor de mooie middag waar iedereen van genoten heeft, een middag anders dan anders.

Na de trekking van de loten voor de mooie prijzen bedankte Grady Wentink iedereen voor de aanwezigheid op deze zeer geslaagde middag, de vrijwilligers voor hun inzet en wenste allen een welthuis.