Concert Koninklijke Harmonie Concordia in Hengelo. Archieffoto: Elles Oldenhave

Concert Koninklijke Harmonie Concordia in Hengelo. Archieffoto: Elles Oldenhave

Nieuwjaarsconcert van de Koninklijke Harmonie Concordia

Muziek Hengelo

HENGELO - Op zondag 15 januari geeft Koninklijke Harmonie Concordia haar nieuwjaarsconcert bij Zaal Langeler aan de Spalstraat 5 te Hengelo (Gld.). Een mooie gelegenheid om een middag ontspannen naar muziek te luisteren. De zaal is open vanaf 14.30 uur, het concert begint om 15.00 uur. 

Het harmonieorkest van Concordia zal, onder leiding van dirigent Chiel Zomer, onder ander de nummers ‘Baba Yetu’, naar arrangement van Henk Ummels, ‘MacArthur Park’ van Philips Sparke en ‘Total Toto’ , een arrangement van Klaas van de Woude, ten gehore brengen. De slagwerkgroep en het opleidingsorkest staan beide onder leiding van dirigent Gilbert Wientjes. Het opleidingsorkest gaat muzikaal langs verschillende landen, en zal samen met de slagwerkgroep een nummer van de Achterhoekers Suzan en Freek spelen, naar arrangement van Ivo Kouwenhoven. De Slagwerkgroep zal onder andere de nummers ‘Teach In´, ´Shocking blue´ en het bekende ´Viva la Vida´ van Coldplay, naar arrangement van Han Peter Mentjox ten gehore brengen.
Ook het publiek zal tijdens het concert aan het werk worden gezet met ‘Raad het plaatje’. De entree is gratis. Iedereen is van harte welkom.


concordia-hengelo.nl