Kerstkoor Vrouwen van Nu in actie
Foto: Diny Oosterlaken

Kerstkoor Vrouwen van Nu in actie Foto: Diny Oosterlaken

Jaarvergadering Vrouwen van Nu Steenderen

Maatschappij Steenderen

STEENDEREN - Vrouwen van Nu afdeling Steenderen houdt op maandag 16 januari de jaarvergadering. Tijdens deze bijeenkomst in het Anker wordt afscheid genomen van twee bestuursleden: Wilma Aalderink-Nauta en Ria Willemsen-Scheffer. De afdeling hoopt twee nieuwe bestuursleden te kunnen verwelkomen. Na de pauze zal oud-voorzitter Joyce Gebbink vertellen over de symboliek in de schilderkunst. 

Eind vorig jaar kon Vrouwen van Nu na twee jaar corona eindelijk weer een kerstviering houden. Op donderdagavond 15 december heette in een sfeervol versierd Anker voorzitter Wilma Aalderink in haar openingswoord veel leden welkom. Onder het genot van glühwein en heerlijke tulband genoot iedereen van het kerstkoor, bestaande uit eigen leden, dat ook nu weer fantastisch zong.
Olga Schoonbergen uit Zutphen verzorgde de kerstverhalen. Verhalen vertellen is een kunst en zij verstaat die als geen ander. Alles uit het hoofd, prachtig. Na elk verhaal was er weer een toepasselijk lied van het koor. In de pauze waren er heerlijke warme hapjes. Het werd al met al een heel geslaagde avond.
Inmiddels zijn ook de wandelclub en de leesclub alweer enthousiast begonnen in dit nieuwe jaar. Nieuwe leden zijn van harte welkom.