Resultaten damcompetitie DCH

Spelers DCH in zesde ronde landelijke competitie
In de hoofdklasse speelde Arnoud De Greef met Dios Achterhoek tegen ED Enschede en het team won met 16-4. Ook Arnoud boekte winst en het team is de trotse koploper in de hoofdklasse A. In de eerste klasse C verging het Dammers uit Oost 2 tegen Dc Nijmegen een stuk slechter zij verloren met 6-14. Jaap de Vries won zijn partij en Rodier Evers en Ben Okken speelden beiden remise. In de tweede klasse B ver speelde Dios 3 zijn kopposite door verlies 11-5 tegen het sterke Eye web. Harry Vos speelde zelf nog wel gelijk.

Externe competitie
In de tiende ronde van de onderlinge competitie van DCH werd er weer fel op de borden gestreden voor de punten. Jaap Vos etaleerde weer zijn goede vorm en hier was Han van Beek het slachtoffer. Erik Brummelman moest tegen de sterke Ben Okken aantreden, bood goed weerstand maar ging uiteindelijk ten onder. Jan Luiten had een hele mooie damcombinatie in gedachten maar die was niet uitvoerbaar waardoor Theo Ortsen met de schrik vrij kwam. Gerrit Kreunen vocht een schitterend duel uit met Jaap de Vries die in het eindspel net wat bedrevener was en zo de overwinning naar zich toe trok. Rodier Evers verkocht zijn huid zeer duur en bezorgde Arnoud de Greef zijn eerste verliespunt in deze competitie.

Uitslagen
Erik Brummelman - Ben Okken 0-2, Theo Ortsen - Jan Luiten 2-0, Han van Beek - Jaap Vos 0-2, Arnoud de Greef - Rodier Evers 1-1 en Gerrit Kreunen - Jaap de Vries 0-2. Arnoud de Greef leidt in groep A met 8-15 enTheo Ortsen in groep B met 9-12.