Brook Duo Kerkentour met nieuw programma

WICHMOND - Het Brook Duo komt met een nieuw programma, genaamd ‘De Tweeduuster schavuit' naar Wichmond. Het nieuwe spannende verhaal is geschreven door Gert Jan Oplaat, de bekende streekroman schrijver. De voorstelling is te zien en te horen op donderdag 22 december om 20.00 uur in de Protestantse Kerk, Dorpsstraat 16 te Wichmond. De kerk is open vanaf 19.15 uur.

Nienke van de Weij heeft een onopgelost verleden. Nieuwsgierig hiernaar komt ze in contact met Hannes die bekend staat als de Tweeduuster schavuit omdat hij begin jaren zeventig in de schemering vaak als stroper onderweg was om naast zijn kleine boerderij wat bij te verdienen. Op zoek naar haar verleden belandt Nienke op de Pauwenhoeve, een boerderij waar haar moeder een pension runde. Met veel emotie, een kettinkje met Geloof Hoop en Liefde, een verdwenen doopjurkje en de eerlijkheid van de Tweeduuster schavuit komt ze dichter bij de waarheid. Vind Nienke de waarheid en de rust?
Het verhaal wordt afgewisseld met dialectliedjes, lichtshow en kerstliederen. Tevens is er een nieuw decor met een groot scherm met foto's en bijpassende filmbeelden. Entree: 10 euro per persoon. De opbrengst is bestemd voor het onderhoudsfonds van de Protestantse Gemeente Wichmond.