Vogelshow Exokan bij Coens Tapperij. Foto: PR

Vogelshow Exokan bij Coens Tapperij. Foto: PR

Vogelshow bij Coens Tapperij

KEIJENBORG - Op zaterdag 12 november van 10.00 tot 18.00 uur en zondag 13 november van 10.00 tot 15.30 uur organiseert Vogelvereniging Exokan haar jaarlijkse vogelshow in Coens Tapperij aan de Sint Janstraat 3 te Keijenborg.

De leden van Exokan hebben weer enorm hun best gedaan om de mooiste vogels voor de show in te zenden, zodat bezoekers kunnen genieten van de grote verscheidenheid aan vogels die de leden van Exokan in hun bezit hebben. Er zijn 475 wedstrijdvogels te bewonderen, en er is ook een mooie verkoopklasse.
Op zaterdagmiddag om 16.00 uur zal de trekking van de grote verloting zijn met als hoofdprijs een ballonvaart of een vleeswaardebon ter waarde van 150 euro. Daarnaast zijn er nog 29 vleespakketten te winnen. Loten van 1 euro per stuk voor deze verloting zullen zolang de voorraad strekt in de zaal te koop zijn tot kort voor aanvang van de trekking.
De zaal is voor iedereen goed toegankelijk en er is een goede parkeergelegenheid. Van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op de vogelshow. De entree voor kinderen is gratis, en bedraagt 2 euro-voor volwassenen, dus "als het effe kan kom dan naar Exokan." Meer informatie via Hans Hermans, 06-20767566.