Herfststukken zijn het resultaat van een creatieve avond. Foto: Diny Oosterlaken

Herfststukken zijn het resultaat van een creatieve avond. Foto: Diny Oosterlaken

Thrillerauteur Corine Hartman komt naar Steenderen

Maatschappij

STEENDEREN - De opening van het nieuwe seizoen van Vrouwen van Nu afd. Steenderen, begon met het duo Een en Ander uit Vorden. Zij zorgden voor een gezellige en ontspannen avond met veel aanwezigen. De volgende bijeenkomst van Vrouwen van Nu is op donderdag 17 november in het Anker en begint om 19.45 uur. Deze avond komt de bekende thrillerschrijfster Corine Hartman naar Steenderen.

Oktober
In oktober was een creatieve bijeenkomst, geheel verzorgd door het ééndagsbestuur. Henny van der Reijden opende deze avond en gaf vervolgens het woord aan Nel Albers, die uitlegde hoe een pompoen mooi kon worden opgemaakt met bloemen, bessen, blaadjes, kortom met alle moois wat er op dit moment in de natuur te vinden is. Vervolgens gingen de vrouwen enthousiast aan het werk, ondersteund door leden van het ééndagsbestuur. In de pauze zorgde Henny van der Reijden nog voor een leuke quiz met multiple choice vragen over de pompoen. Aan het einde van deze creatieve avond ging iedereen met een mooi herfststuk naar huis.

November
De bijeenkomst op donderdag 17 november is een open avond dus wie interesse heeft om te komen, is van harte welkom.
Deze avond komt de bekende thrillerschrijfster Corine Hartman naar Steenderen. Ze zal de vrouwen meenemen in haar nieuwste boek, ‘De dode die niet gemist werd’, wat zich in en rondom Vorden afspeelt. Het verhaal gaat over de baron van een kasteel die spoorloos verdwijnt. Hoe het afloopt … De schrijfster is opgegroeid in Zelhem en Doetinchem en woont momenteel in Lichtenvoorde. Veel van haar boeken spelen zich af in de Achterhoek, ook Bronkhorst komt voorbij. Corine Hartman heeft in totaal 22 thrillers geschreven, won twee keer de Hebban Thriller Award Prijs en ze werd vijf keer genomineerd voor De Gouden Strop.