Joke Meulenveld ontvangt een attentie en een bos bloemen uit handen van voorzitter van Vrouwen van Nu Wilma Aalderink. Foto: Diny Oosterlaken

Joke Meulenveld ontvangt een attentie en een bos bloemen uit handen van voorzitter van Vrouwen van Nu Wilma Aalderink. Foto: Diny Oosterlaken

Vrouwen van Nu afdeling Steenderen is weer begonnen

Maatschappij

STEENDEREN - Na een lange vakantie met een erg droge zomer wordt het nu tijd voor wat anders. De clubjes binnen Vrouwen van Nu: de twee leeskringen, de wandelclub en de tuinclub zijn alweer enthousiast begonnen. Donderdag 15 september is de eerste ledenbijeenkomst in het Anker in Steenderen. 

Het belooft een mooie avond te worden met een optreden van het Duo Een en Ander. Dit muzikale duo uit Vorden wordt gevormd door Erik Knoef en Anita Oldenhave. Een avondje Een en Ander betekent genieten van een programma met sketches, conferences en liedjes waarbij ze zichzelf begeleiden op gitaar, mondharmonica, klarinet, fluit, en accordeon. Het bestuur hoopt veel leden te kunnen begroeten.

Het bestuur van Vrouwen van Nu afdeling Steenderen heeft de draad weer opgepakt en Joke Meulenveld in het zonnetje gezet in verband met haar 25-jarig lidmaatschap van de vrouwenvereniging. Voorzitter Wilma Aalderink ging bij haar langs met een presentje en een mooie bos bloemen. Joke is vooral actief binnen onze tuinclub ‘De Tuinfluiters’. Ook heeft ze diverse keren de kar getrokken bij de organisatie van de open tuinen dagen. Niet alleen in Steenderen, maar ook in de buurt dorpen. Haar eigen tuin, haar grootste hobby, is prachtig. Degenen die er geweest zijn zullen dat zeker beamen.