Bedrijfsbezoek tijdens Fiets de Boer Op Zelhem-Halle. Foto: Rob Verkerke
Bedrijfsbezoek tijdens Fiets de Boer Op Zelhem-Halle. Foto: Rob Verkerke

Fiets de Boer Op Zelhem-Halle deelnemer Clubsupport

ZELHEM/HALLE – De organisatie van Fiets de Boer Op Zelhem-Halle kijkt terug op een fietstocht met maar liefs 850 deelnemers. Het was een mooie dag, met prachtige bedrijven en geweldig zomerweer. Voor volgend jaar is de start in Halle en wel op woensdag 9 augustus 2023.

Omdat de organisatoren de onkosten graag zo laag mogelijk willen houden, hebben zij zich ook dit jaar weer opgegeven voor deelname aan de Rabobank Clubkas (Clubsupport) Campagne. De stemperiode komt er aan.
Iedereen die lid is van Rabobank Graafschap mag van 5 tot en met 27 september stemmen. Leden krijgen stemmen die mogen worden verdeeld onder verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Alle leden van de bank ontvangen automatisch een stemkaart met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule. Let op! Een klant van de Rabobank Graafschap is niet per definitie lid.
Alle stemmen worden geteld en het beschikbare subsidiebedrag naar rato verdeeld. De uitslag wordt dan naderhand bekend gemaakt. "Laat uw stem dus niet verloren gaan. Wij zullen er in ieder geval blij mee zijn”, aldus de organisatoren van Fiets de Boer Op Zelhem-Halle.