Zorg- en recreatieboerderij de Bult organiseert open dagen

TOLDIJK - Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni tussen 10.00 en 16.00 uur is het mogelijk op Zorg- en recreatieboerderij de Bult rond te kijken. Donderdag 23 juni worden workshops gehouden: 11.00 uur braingym door Els Veraart, 13.00 uur energetisch behandelen door Erna van Tongeren en 15.00 uur topdog door Hetty Jaaltink.

De zorgboerderij biedt mogelijkheden voor dagbesteding voor jong en oud vanaf ongeveer acht jaar, weekenden logeren voor kinderen en jongeren (8-18 jaar), (beschut) wonen in de zorgunit vanaf 18 jaar en in de zomervakantie midweken logeren en een dagbestedingsvakantieprogramma. Tijdens de open dagen worden rondleidingen gegeven en deelnemers en/of medewerkers vertellen en laten zien welke werkzaamheden er op de boerderij worden gedaan en er is een PowerPoint presentatie waar één en ander wordt toegelicht. Enkele deelnemers vertellen graag over hun ervaringen, maar sommigen ook niet, die werken liever. Dit is voor de bezoeker herkenbaar door een naambordje bij degenen die aan te spreken zijn. Voor de jonge bezoeker is het altijd leuk even bij de dieren te kijken, en er is een springkussen op vrijdag en zaterdag.

Iedere belangstellende is van harte welkom. Het is een mooie gelegenheid om een indruk te krijgen wat op Zorg- en recreatieboerderij de Bult wordt gedaan. Voor vragen kan men contact opnemen. Bel 0575-451305 of mail info@zorgboerderijdebult.nl.