Klootschiettoernooi van
Buurtvereniging Delden

Marathon- en recreanten-toernooi

VORDEN – Buurtvereniging Delden organiseert op zondag 3 juli de 32ste editie van de Vordense klootschietmarathon (8,3 kilometer) en Recreantentoernooi (4,5 kilometer). Het is een gezellig klootschiettoernooi voor een ieder die al een beetje kan klootschieten. Deelname is mogelijk voor bedrijven, straten, buurten, families, verenigingen, campings, enzovoorts. Een team bestaat uit tenminste drie en maximaal vijf personen.

Men kan zich inschrijven voor de volgende klassen: Marathon (8,3 kilometer) bestaande uit een mannen- en een gemengde klasse (minimaal een vrouw, 4/5 personen minimaal twee vrouwen. Het Recreantentoernooi (4,5 kilometer) bestaat eveneens uit een mannen- en een gemengde klasse (minimaal een vrouw, 4/5 personen minimeel twee vrouwen). Er mag gegooid worden met allerlei materiaal mits deze een doorsnee van minimaal vijf centimeter heeft (geen hondenkloten). Houten kloten kunnen gehuurd worden van de Deldense buurtvereniging.
Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team (inclusief een kopje koffie). De start, pauze en finish is bij de familie Scheffer aan de Nieuwenhuisweg 1 in Vorden. De starttijden voor de marathonwedstrijd zijn vanaf 10.00 uur en voor het recreantentoernooi vanaf 10.30 uur. Halverwege het parcours is er een pauze waar men kan genieten van een hapje en een drankje. De inschrijving dient uiterlijk vrijdag 1 juli, met duidelijke vermelding in welke klasse en/of afstand men wil schieten, binnen te zijn bij Dick Regelink, 0575 551328 of 06 19892681 of via het e-mailadres dick.regelink@online.nl.